Makaron(Pasta)

7,500UZS

Bucatini — bu italiyaliklarning sevimli an’anaviy makaron turlaridan biri bo‘lib, tashqi ko‘rinishi spagettiga o‘xshasa-da, asosiy farqi — ichida kichik teshigi (kanali) borligidadir. Bu teshik uni boshqa makaron turlaridan ajratib turadi va sousni ichiga ham singdirish imkonini beradi.

🔹 Nomining kelib chiqishi:

“Bucatini” so‘zi italyancha “buco” — ya’ni “teshik” degan so‘zdan olingan.

🍝 Qanday taomlarda ishlatiladi?

Bucatini odatda quyidagi taomlar uchun ishlatiladi:

  • Amatriciana — pomidorli, piyozli va guanchale (italyancha dudlangan go‘sht) bilan

  • Qalin, qaymoqli yoki pishloqli souslar bilan

  • Sho‘rvalar yoki qovurilgan sabzavotlar bilan

🔸 Afzalliklari:

  • Sousni ichiga singdirib olish xususiyati — har bir luqma yanada mazali

  • Qaynatganda shaklini yo‘qotmaydi, mustahkam tuzilishga ega

  • O‘zgacha ko‘rinishi bilan taomga estetik joziba qo‘shadi

🕒 Pishirish vaqti:

Odatda 8–10 daqiqa davomida qaynatiladi. “Al dente” uslubida pishirish tavsiya etiladi — ya’ni tishlaganda biroz qattiqligi qoladigan darajada.

  Chat

Store
0 5 dan
SKU: MAKARON Brend:

Bucatini — bu italiyaliklarning sevimli an’anaviy makaron turlaridan biri bo‘lib, tashqi ko‘rinishi spagettiga o‘xshasa-da, asosiy farqi — ichida kichik teshigi (kanali) borligidadir. Bu teshik uni boshqa makaron turlaridan ajratib turadi va sousni ichiga ham singdirish imkonini beradi.

🔹 Nomining kelib chiqishi:

“Bucatini” so‘zi italyancha “buco” — ya’ni “teshik” degan so‘zdan olingan.

🍝 Qanday taomlarda ishlatiladi?

Bucatini odatda quyidagi taomlar uchun ishlatiladi:

  • Amatriciana — pomidorli, piyozli va guanchale (italyancha dudlangan go‘sht) bilan

  • Qalin, qaymoqli yoki pishloqli souslar bilan

  • Sho‘rvalar yoki qovurilgan sabzavotlar bilan

🔸 Afzalliklari:

  • Sousni ichiga singdirib olish xususiyati — har bir luqma yanada mazali

  • Qaynatganda shaklini yo‘qotmaydi, mustahkam tuzilishga ega

  • O‘zgacha ko‘rinishi bilan taomga estetik joziba qo‘shadi

🕒 Pishirish vaqti:

Odatda 8–10 daqiqa davomida qaynatiladi. “Al dente” uslubida pishirish tavsiya etiladi — ya’ni tishlaganda biroz qattiqligi qoladigan darajada.

Mijozlarning sharhlari
  • 0
    0 baho
  • 5 Yulduzlar
    0%
    4 Yulduzlar
    0%
    3 Yulduzlar
    0%
    2 Yulduzlar
    0%
    1 Yulduz
    0%
Sharhlar

Hozircha sharhlar yo'q.

Mijoz sharhini yozing

Show only reviews in Uzbek (0)

Birinchi bo'lib ko'rib chiqing “Makaron(Pasta)”
Ushbu mahsulot uchun boshqa takliflar yo'q!

Umumiy so'rovlar

Hozircha so‘rovlar yo‘q.

Magazin bilan bog`lanish
Magazin bilan bog`lanish
Savollar, shubhalar, muammolar? Biz sizga yordam berish uchun shu yerdamiz!
Ulanmoqda...
Hozirda bizning operatorlarimizdan hech biri mavjud emas. Iltimos, keyinroq qayta urinib koʻring.
Bizning operatorlarimiz band. Keyinroq qayta urinib ko‘ring
:
:
:
Savolingiz bormi? Bizga yozing!
:
:
Bu chat sessiyasi tugadi
Bu suhbat foydali bo'ldimi? Ushbu chat sessiyasiga ovoz bering.
Yaxshi Yomon